Svar

Någon undrade vart man kan läsa den där Zux saken. Jag läste den på Facebook för det var någon som visade den. Ni vill ändå inte läsa den så försök inte hitta den, den är as äcklig! Jag ber er: läs den INTE!


Sjuk människa!

Har ni läst eller hört om att någon skrev en Zux fanfic?!?! Asså jag började läsa den men blev så äcklad så jag klarade inte av att läsa mer. Pga det här så kommer inte Lux visas upp så mycket och Zayn får typ inte vara med henne! Personen\tjejen som skrev det här var enligt personer 10år gammal och skrev sjukt snuskigt, hon förstörde för alla directioners! Fattar hon inte det!? Ett sånt jävla sätt!! Harry var också med i den och jag tycker så himla synd om dem! Det här är helt sjukt!


Taken kapitel 17

tididgare:
Hon måste ha slagit mig mer än jag märkte, känseln kanske försvann en liten stund.
"I don't believe that you fell Jasmine.. What happened?" Frågade Niall mig när de andra gick i förväg. Jag skulle precis berätta när jag såg Sarah lite längre bort på gatan med Zayn. Hon såg på mig och skakade långsamt huvudet. Jag vände tillbaka blicken till Niall och han kollade undrande på mig.
"I told you... I fell.." Svarade jag.
Harrys perspektiv.
Jasmine såg ut att undanhålla någonting där hon gick bredvid Niall bakom oss. Jag var orolig att hon skulle svimma och frågade henne ifall någon skulle hjälpa henne att gå eller bära henne men hon tackade nej. När vi kom hem så sprang Liam direkt till badrummet och hämtade förstahjälpen lådan. Louis kom ut ur vardagsrummet lite virrig.
"What... Why... What are you guys doing..." mumlade han innan han fick syn på Jasmine och tappade hakan.
"Oh my god! Jasmine?" Utbrast han och såg frågande på oss. Liam kom springande tillbaka och tvättade hennes sår. Han drog med henne in i badrummet och hon gick med på det motvilligt. Niall gick efter.
"Who did that to her?!" Sa Louis. Jag stönade och förklarade att hon sagt att hon fallit inne på damernas. Han tyckte att det lät konstigt men hann inte säga något förräns det ringde på dörren. Jag öppnade den och där stod en kvinna som såg väldigt orolig ut.
"Where is she?!" Sa hon högt och klev in i lägenheten. Liam stack ut huvudet ur badrummet och vinkade till henne.
"In here!" Sa han högt och hon skyndade sig dit. Jag följde efter henne in och såg hennes reaktion.
"Jasmine!! Oh my... sweetie...." Började hon med händerna för munnen. Jasmine såg med en mördande blick på Liam. "Did you tell mum!?" Sa hon högt och han ryckte på axlarna.
"Ofc I did, you're hurt..." Mumlade han. Hon stönade och såg på sin mamma.
"Mum... I'm fine..." Sa hon irriterat men mamman såg fortfarande svimmfärdig ut pågrund av synen på hennes dotter. Niall la sin hand på Jasmines mammas axel och såg henne i ögonen.
"Here... Do you want something to drink? Water?" Sa han lugnande och hon nickade.
"Thankyou Niall..." Svarade hon och log mot Niall, man såg att de träffats innan och redan kände varandra.
Zayns perspektiv.
Jag skulle gå till Harrys och Louis lägenhet när Sarah inte ville gå dit igen.
"Zayn, please! I don't like those people..." Försökte hon och såg på mig med sinna puppyeyes men jag älskade dem, inget och ingen skulle skilja oss! Jag sa det till henne och hon stönade högt men gick ändå med på det. När vi ringde på så såg hon faktist lite rädd ut.
"What is it Sarah?" Undrade jag och hon blev irriterad.
"Shut up!" Sa hon högt innan dörren öppnades av Louis som såg glatt på mig.
"Bradfordbadboy is back!" Skrek han men glädjen försvann när han såg Sarah, jag förstod att killarna inte gillade henne alls.
"Vass Happenin Lou?" Sa jag glatt och gick in med Sarah tätt efter. Hon såg räddare ut än någonsin. Vi kom in i vardagsrummet, där satt killarna, Jasmine och en kvinna. Jasmine var helt sönderslagen och jag höll på att svimma när jag såg henne.
"What the h...." Började jag och Jasmine såg upp. När hon såg Sarah så skrek hon till och hoppade upp bakom Niall för att skydda sig. Jag förstod på en gång vad som hänt och såg chockat på Sarah som såg generad ut.
"Jasmine... What is it?" Undrade Niall och försökte få fram Jasmine men hon vägrade komma fram.
Liams perspektiv.
När jag såg Jasmines reaktion på Sarah så förstod jag att det var hon som hade gjort det. Det var hon som hade slagit min kusin! Min Jasmine! Jag ställde mig upp och såg argt på Sarah. Harry, Louis och Zayn såg också ut att ha förstått det och alla såg på henne. Jasmines mamma fattade ingenting och försökte med Niall att få fram Jasmine. Jag ringde polisen i smyg bakom ryggen medan de andra höll fast Sarah.
"Why?" Mumlade Zayn som såg riktigt ledsen ut. Hon såg på honom men såg sedan ner i golvet. Polisen kom kort därpå och kände igen Sarah från deras register. Niall tröstade Jasmine som grät i hans famn och jag försökte förklara allting för hennes mamma. Zayn såg helt förstörd ut men efter ett tag så gick han fram till Jasmine.
"I'm so, so sorry Jasmine" Sa han men hon skakade på huvudet.
"It wasn't your fault Zayn..." Mumlade hon och gav honom en kram.

Tråkigt slut på den här delen, jag vet, men nästa del är den sista och då börjar jag nog på en ny också:))
Hoppas att ni fortfarande läser, tipsar andra osv för jag älskar att skriva! Och jag älskar er! Ses snart igen! :DD <333

FÖRLÅT!

Gud, jag är så himla ledsen för min dåliga uppdatering! Först och främst så har jag inte haft tid... Sen kom killarna till Sverige (wohoo) och jag gick dit tre gånger. Jag såg dem fyra gånger, Harry vet typ vem jag är, jag fick två highfives av Paul och jag pratade med honom så jaa... Det har hänt rätt så mycket... Det kommer nya kapitel och jag tror att jag börjar på en ny snart eftersom både ni och jag säkert har kommit bort oss. Här kommer bilder:


RSS 2.0